Меню
Профил
Език

БЕНГАЛСКА КОТКА

Цена: 11.90лв.
  • Код:
    13918-32141
  • Тегло:
    0.014 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Котка
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ:
Felis catus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 7.1 x 1.5 x 4.6 см

 

Бенгалската котка  има уникално екзотична шарка с двуцветни петна и изглежда като мини леопард.  Тя има силно изразена грациозност и изящност на движенията. Характерна особеност за тази порода е, че обичат водата, което е нетипично за котките, а също е изключително оживена и би могла да прекарва всеки ден в катерене и скачане
наоколо.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Фермерският свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

Най-продавани

Начини на плащане