Меню
Профил
Език

БАЙ ГАНЬО ЕВРОПЕЕЦА

Цена: 39.90лв.
  • Код:
    19146-BG
  • Тегло:
    0.205 кг

НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА

 

 

ОРИГИНАЛНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

 

ТИП: ПАРТИ

ИГРАЧИ: 2 - 6

ВЪЗРАСТ: 7+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 15 мин.

 

РАЗМЕРИ: 15 х 11.5 х 2.5 см

ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

В играта Бай Ганьо Европееца вие сте млад и безскрупулен лидер на нова партия, който започва играта без финансова подкрепа, разчитайки единствено на свои хора с връзки - трима ветерани, врели и кипели в живота и в мръсната игра, наречена политика. Целта на играта е да отстраните конкуренцията, като извадите компромати срещу останалите играчи, така че те постепенно да загубят хората си и да изхвърчат от политиката дискредитирани. Използвайте услугите на тарикати, евродепутати и медии, купени със съмнително финансиране. Както и в предишните заглавия от поредицата, това е парти игра, в която освен стандартните механики като събиране на карти, разчитане на късмет или подливане на вода на противника и т.н., има блъфиране, което внася свеж елемент и води до неочаквани обрати.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Видео

Детайлно описание

ИНФОРМАЦИЯ ОТ ИЗДАТЕЛЯ:

Играта е пъстра и духовита интерпретация на съвременната българска действителност. Някои от героите са взети направо от живота, а други са леко преувеличени и поукрасени събирателни образи, но безспорно всички те са истински българи.

Третата игра от нашата политически некоректна поредица, която започна с Чейнчаджията, в годините на соца, и продължи с прехода и демокрацията, намира своя логичен финал в европейското настояще.

Вие сте млад и безскрупулен лидер на нова партия, който започва играта без финансова подкрепа, разчитайки единствено на свои хора с връзки - трима ветерани, врели и кипели в живота и в мръсната игра, наречена политика.

Целта на играта е да отстраните конкуренцията, като извадите компромати срещу останалите играчи, така че те постепенно да загубят хората си и да изхвърчат от политиката дискредитирани! Използвайте услугите на тарикати, евродепутати и медии, купени със съмнително финансиране.

Както и в предишните заглавия, това е парти игра, в която освен стандартните механики като събиране на карти, разчитане на късмет или подливане на вода на противника и т.н., има блъфиране, което внася свеж елемент и води до неочаквани обрати.

 

 

Съдържание:
51 картиРАЗПРОСТРАНИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

Най-продавани

Начини на плащане