Меню
Профил
Език

ЧЕЙНЧАДЖИЯТА

Цена: 39.90лв.
  • Код:
    05790-BG
  • Тегло:
    0.248 кг

НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА

 

ОРИГИНАЛНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

 

ТИП: ПАРТИ

ИГРАЧИ: 2 - 6

ВЪЗРАСТ: 7+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 30 мин.

 

РАЗМЕРИ: 15 х 11.5 х 2.7 см

ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

Чейнчаджията е настолна игра с карти, разработена от български автор, която ще Ви върне назад във времето. Преживейте отново или научете повече за ерата на социализма, докато се забавлявате. Целта е проста: събирайте пари, обменяйте валута и навигирайте куп премеждия, за да си купите нещо вносно от магазините на Кореком. Мястото, на което хората по онова време са сбъдвали мечтите си - да си купят цветен телевизор с дистанционно, маркови дънки или огромни шоколади за 90 цента. Гмурнете се в приключението сега! Нищо не е забранено, бутайте рушвети или хванете някой чуждестраннен студент да пазарува вместо Вас!

 

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

ИНФОРМАЦИЯ ОТ ИЗДАТЕЛЯ:

Кой е чейнчаджията? За българските власти по време на социализма той е тарикат и измамник, който обменя валута в нарушение на закона. Много често валутата, която обменя е американски долари или германски марки. В очите на обикновения гражданин, обаче, той е "продавач на мечти". С валутата, която обменя чейнчаджията, може да се купят всякакви вносни стоки - например японски стереоуредби, дънки, парфюми и козметика, а дори и огромни шоколади и шоколадови яйца с играчка за сумите от 90 или 60 цента!

 

Геймплей механиката включва планиране и управление на карти, тяхното събиране, нападателни карти – „така ти се пада!", елемент на късмет и др. Правилата са лесни, а целта на играта е да сбъднете мечтите си да се сдобиете с нещо вносно от Кореком (верига от безмитни магазини по времето на социализма, свободно работещи с чужда валута). През 30-минутното времетраене на играта ще трябва да преодолявате успешно куп премеждия, да събирате левове, които да обменяте в долари, да получите разрешение за притежание на валута чрез рушвет или да хванете някой чуждестранен студент да пазарува вместо Вас.


Съдържание:
100 картиРАЗПРОСТРАНИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

Най-продавани

Начини на плащане