Количка

0 артикула
BLANC STRIPE
BLANC STRIPE
Начало ФИГУРКИ SCHLEICHКОНЕАРАБСКА КОБИЛА - СПЛЕТЕНА ГРИВА

АРАБСКА КОБИЛА - СПЛЕТЕНА ГРИВА

Цена:16.50лв.
  • Код:
    13761
  • Тегло:
    0.089 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Кон

ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Equus ferus caballus 

МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+

РАЗМЕРИ: 12.5 х 3 х 10 см
 

Арабските коне са били развъждани от бедуините и са живеели с бедуински семейства в пустинята - понякога дори са спали в една палатка с тях! Днес тези изключителни коне могат да бъдат разпознати по опашката и формата на главата. Почти всички породи коне са били кръстосвани с арабски коне, тъй като арабските коне притежавали ценни характеристики като бързина, издръжливост и здрави кости. Арабските коне са характерни с интелигентността и отзивчивостта си, както и с буйния си темперамент. Те често печелят състезания за издръжливост, като могат да покрият до 160 километра на за един ден.

С красивите си окраски и благородните си движения, арабските коне са спираща дъха глека.
 

Няма наличност
Добави в желани
АРАБСКА КОБИЛА - СПЛЕТЕНА ГРИВА
АРАБСКА КОБИЛА - СПЛЕТЕНА ГРИВА

Детайлно описание

 

От какво имат нужда конете, за да се чувстват добре на арената за езда? Посетете конюшните, нахранете ги и срешете гривите им. При конете никога не е скучно! Присъединете се към Конния клуб, където ездачите се грижат за конете и се подготвят за конни състезания.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg