Меню
Профил
Език
Начало ПОДАРЪЧНИ ВАУЧЕРИ ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР ЗА 50 ЛВ.

ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР ЗА 50 ЛВ.

Цена: 50.00лв.
  • Код:
    GC050

Искаш да изненадаш приятел с подарък, но се чудиш какво да избереш? Подари електронен ваучер от BigBag.bg!Важно! Прочети по-долу условията за закупуване и използване на електронен ваучер за подарък.

Този артикул може да бъде поръчан единствено с предплащане с карта или през системата на Еpay.

Ще получиш по имейл линк за сваляне на изображение за печат, както и код за отстъпка на стойност закупения ваучер. Кодът се генерира ръчно от наш сътрудник и се изпраща в рамките на 1 или 2 работни дни. Ако закупиш няколко ваучера (с цел достигане на определена сума), ще получиш един код с обща отстъпка. В случай, че желаеш да получиш отделни кодове за всичките закупени ваучери, моля да посочиш това изрично в инструкции към поръчката. Имай предвид, че в една поръчка може да се използва само един код за отстъпка. 

Внимание! Увери се, че си попълнил верен имейл адрес във формата на поръчката. В противен случай няма да можем да ти изпратим закупения ваучер. Ваучерът не може да бъде изпратен на друг мейл, различен от този, който си използвал за пускането на поръчката. 

Електронният ваучер важи за 12 месеца, може да се използва еднократно и не може да се разбие в отделни покупки, като неизползваната сума се губи. Стойността на ваучера не може да бъде изплатена на получателя му, а продукти, закупени с ваучер не може да бъдат връщани, а само заменяни.

В наличност

Добави в желани
- +

Най-продавани

Начини на плащане