Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH КОНЕ САЛОН ЗА КРАСОТА ЗА КОНЕ

САЛОН ЗА КРАСОТА ЗА КОНЕ

Цена: 210.90лв.
  • Код:
    42588-53357
  • Тегло:
    2.188 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Салон за коне
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 5+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 49 х 10.5 х 34.5 см
 

Всички момичета от Конния клуб, водят своите кобили в Салона за разкрасяване, за да се подготвят за голямото парти този уикенд.
За ездачите това е малък празник, защото всички се събират и могат да се почерпят от вкусната лимонада на госпожа Митчъл, собственик на салона, докато чакат конете им да бъдат изчеткани и разкрасени. Компания им прави малкото кученце Малтипу, което забавлява всички със своя весел нрав.

 

Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание

Гривата и опашката могат да решат и разменят
С аксесоари за грива

 

София и госпожа Митчъл могат
да движат крайници и да яздят

 

От какво имат нужда конете, за да се чувстват добре на арената за езда? Посетете конюшните, нахранете ги и срешете гривите им. При конете никога не е скучно! Присъединете се към Конния клуб, където ездачите се грижат за конете и се подготвят за конни състезания. 

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

 

   

 

Най-продавани

Начини на плащане