Меню
Профил
Език
Начало НАСТОЛНИ ИГРИ ИГРИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК БЪНДЪЛ - НЕСРАВНИМИ: БИТКАТА НА ЛЕГЕНДИТЕ ЧАСТ 1 + НЕСРАВНИМИ: РОБИН ХУД СРЕЩУ ГОЛЯМАТА СТЪПКА + НЕСРАВНИМИ: СЕНКИ И МЪГЛИ

БЪНДЪЛ - НЕСРАВНИМИ: БИТКАТА НА ЛЕГЕНДИТЕ ЧАСТ 1 + НЕСРАВНИМИ: РОБИН ХУД СРЕЩУ ГОЛЯМАТА СТЪПКА + НЕСРАВНИМИ: СЕНКИ И МЪГЛИ

-15%
Цена: 148.49лв.
Каталожна цена: 174.70лв.
Отстъпка: 26.21лв. (15.00%)
  • Код:
    77242-BG - 77243-BG - 77247-BG
  • Тегло:
    4.000 кг

БЪНДЪЛ НЕСРАВНИМИ ALL-IN, ВКЛЮЧВАЩ НЕСРАВНИМИ: БИТКАТА НА ЛЕГЕНДИТЕ ЧАСТ 1РОБИН ХУД СРЕЩУ ГОЛЯМАТА СТЪПКА и СЕНКИ И МЪГЛИ

АКО ЖЕЛАЕШ ДА ИГРАЕШ НЕСРАВНИМИТЕ КООПЕРАТИВНО, КЛИКНИ ТУК!

 

НЕСРАВНИМИ: БИТКАТА НА ЛЕГЕНДИТЕ ЧАСТ 1- НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА

 ЛИЦЕНЗИРАНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

ТИП: СТРАТЕГИЧЕСКА

ИГРАЧИ: 2 - 4

ВЪЗРАСТ: 9+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 30 мин.

РАЗМЕРИ: 29.5 х 23 х 7 см

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

 

Несравними е асиметрична система за битки за двама до четирима, в която всеки играч управлява уникален персонаж, представен чрез фигурка. Всеки от героите има собствено тесте с карти, различен стил на игра и един или повече помощници, на които разчита, за да надвие опонента си в дуелите. Битката на легендите част 1-ва събира четирима фантастични персонажа в кутия, която позволява няколко режима на игра.

 

Кутията включва 4 уникални персонажа. С мощния Ескалибур и бронирания му железен юмрук, и хитрия Мерлин, пазещ гърба му, най-силните оръжия на Крал Артур са доблестта и готовността му да прави жертви в името на всяка добра кауза. Алиса е преминала през огледалото и сега се завръща с ворпално острие и Джаберуоки за съюзник, и ако я хванеш в грешния размер, ще бъдеш матиран неочаквано. След всяко вълнуващо пътешествие, Синбад се завръща по-мъдър и по-силен, затова опитай да се добереш до него и верния му събрат Носача, преди да е станал неудържим, или ще приключиш играта преждевременно. Вкаменяващият поглед на Горгоната е погубил хиляди, и заедно с коварните харпии, кръжащи винаги край нея, е добре да разполагаш с добра защита, когато тя реши да обърне взора си към теб.

Битката на легендите част 1 е самостоятелна кутия за 2-4 играчи, която може да се комбинира с всички останали игри от серията (включително Несравними: Робин Худ с/у Голмямата Стъпка и Несравними: Сенки и Мъгли).

 

 

 

 

 

НЕСРАВНИМИ: РОБИН ХУД СРЕЩУ ГОЛЯМАТА СТЪПКА - НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА

 ЛИЦЕНЗИРАНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

ТИП: СТРАТЕГИЧЕСКА

ИГРАЧИ: 2 

ВЪЗРАСТ: 9+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 30 мин.

РАЗМЕРИ: 24.5 х 15 х 6.5 см

 

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

 

Несравними: Робин Худ с/у Голямата стъпка добавя 2 персонажа към вселената на Несравнимите. Героичният крадец Робин Худ е бърз и хитър опонент, труден за залавяне и смъртоносен с лъка си, и когато си помислиш, че си го приклещил, се оказваш заобиколен и на мушка от вярната му дружина разбойници. Могъщ като гигантска секвоя и неукротим като буря, Голямата Стъпка смазва всичко по пътя си, придружен от пъргавия Джакалоп, в миг те стоварват цялата си мощ върху теб, а в следващия - призрачно изчезват.

Несравними е асиметрична система за битки за двама до четирима, в която всеки играч управлява уникален персонаж, представен чрез фигурка. Всеки от героите има собствено тесте с карти, различен стил на игра и един или повече помощници, на които разчита, за да надвие опонента си в дуелите. Робин Худ с/у Голямата Стъпка е самостоятелна кутия за 2 играчи, която може да се комбинира с всички останали игри от серията (включително Несравними: Битката на Легендите част 1 и Несравними: Сенки и Мъгли).

 

 

 

НЕСРАВНИМИ - СЕНКИ И МЪГЛИ - НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА

 ЛИЦЕНЗИРАНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

 

ТИП: СТРАТЕГИЧЕСКА

ИГРАЧИ: 2 - 4

ВЪЗРАСТ: 9+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 30 мин.

 

РАЗМЕРИ: 29.5 х 23 х 7 см

 
 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

 

Несравними: Сенки и Мъгли добавя 4 нови персонажа към вселената на Несравнимите. Невидимия се спотайва в мъглите и изненадващо напада. Шерлок Холмс, заедно с верния до него д-р Уотсън, ще разгадае твоята стратегия и ще те изненада колко лесно е провалил плана ти. Избягвай погледа на Дракула, за да не се наложи да изпълняваш заповедите му, защото докато умът ти е замъглен, той и хищните му сестри ще те потопят в кърваво кръщение. Двете самоличности на един и същ човек - находчивият д-р Джекил и свирепият г-н Хайд ще използват своята хитрост и яростна сила, за да те победят.

Несравними е асиметрична система за битки за двама до четирима, в която всеки играч управлява уникален персонаж, представен чрез фигурка. Всеки от героите има собствено тесте с карти, различен стил на игра и един или повече партньори, на които разчита, за да надвие опонента си в дуелите.

Сенки и мъгли е самостоятелна кутия за 2-4 играчи, която може да се комбинира с всички останали игри от серията (включително Несравними: Битката на легендите част 1 и Несравними: Робин Худ с/у Голямата Стъпка). 

 

В наличност

Добави в желани
- +

Видео

Детайлно описание

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

Най-продавани

Начини на плащане