Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH КОНЕ МОБИЛЕН ВЕТЕРИНАР С КОНЧЕ

МОБИЛЕН ВЕТЕРИНАР С КОНЧЕ

Цена: 119.90лв.
  • Код:
    42439-02310
  • Тегло:
    0.870 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Ветеринар
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА КУТИЯТА: 28 х 16.5 х 23 см

 

Хановерско конче е било ранено и ветеринарната лекарка бърза към мястото на инцидента. Лекарката преглежда животното като използва преносимият рентген, който е в задната част на ветеринарната кола.  За да е сигурна, че кончето ще се оправи бързо, му дава лекарство и записва на компютъра си диагнозата. Тя ще следи отблизо оздравяването на кончето, за да може то отново да тича необезпокоявано по ливадите. 

* Този комплект е носител на множество награди за детски играчки и е преиздаден с нова, изцяло подвижна фигурка на ветеринарния лекар и множество аксесоари.

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

Страничната стена и таванът се отварят за оптимално място за игра. С отварящи се врати. Ръцете и краката на ветеринарната лекарка са подвижни, така че да може да седи и да държи различни предмети. С комплект ветеринарни аксесоари за реалистична игра.

 

От какво имат нужда конете, за да се чувстват добре на арената за езда? Посетете конюшните, нахранете ги и срешете гривите им. При конете никога не е скучно! Присъединете се към Конния клуб, където ездачите се грижат за конете и се подготвят за конни състезания.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

   

 

 

Най-продавани

Начини на плащане