Меню
Профил
Език

ЛЕБЕД

Цена: 13.90лв.
  • Код:
    13921-17156
  • Тегло:
    0.049 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Лебед
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ:
Cygnus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 5 х 3 х 3.5 см


Лебедите  са най-едрият род птици в семейство Патицови. Разпространени са в цял свят, с изключение на Антарктида. Оперението им е едноцветно или двуцветно, предимно в черно и бяло. Младите птици са светлосиви с кафеникав оттенък. Шията им е дълга и тънка. Не се гмуркат, но плуват много добре. Хранят се с растителна и животинска храна, която търсят на дълбочина до метър, метър и половина. Веднъж в годината се скубят, за да се отърват от старото си оперение и да обновят перата си. 

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД
www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане