Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH ДИВИ ЖИВОТНИ КОМПЛЕКТ - ПАКОСТЛИВИТЕ ГРИЗАЧИ

КОМПЛЕКТ - ПАКОСТЛИВИТЕ ГРИЗАЧИ

Цена: 39.90лв.
  • Код:
    42532-31560
  • Тегло:
    0.100 кг

РЪЧНО РИСУВАНИ ФИГУРКИ - Комплект 
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 19 х 5.5 х 11.5 см
 

Палавите гризачи обичат да се играят около дървената бъчва, която добрият рейнджър е оставил, за да могат да се забавляват. Малкият скункс се опитва да скрие вкусен лешник в дупката на дървената бъчва, но вътре се е скрило едно от лакомите миещи мечета. Играта започва отново! 
Бъдете част от веселите игри на палавите гризачи.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

Скунксът и енотът могат да държат лешника


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

   

Най-продавани

Начини на плащане