Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH КОНЕ КАРАВАНА С КОНЕ И АКСЕСОАРИ

КАРАВАНА С КОНЕ И АКСЕСОАРИ

Цена: 159.90лв.
  • Код:
    42593-52429
  • Тегло:
    0.870 кг

РЪЧНО РИСУВАНИ ФИГУРКИ: Каравана
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 5+
РАЗМЕРИ НА КУТИЯТА: 11 х 39 х 23 см

 

Ден преди дванадесетия рожден ден на Хана, приятелките от Конния клуб намират стара каравана и решават да я направят своя база. Когато има загадка за решаване Хана, Лиса, София и Сара се събират в тайната си база, за да я разрешат.
Махащият се таван на караваната става навес за конете. Момичетата седят около масата на красивите възглавници. Дали вече са открили скритото отделение в караваната? 

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

 

От какво имат нужда конете, за да се чувстват добре на арената за езда? Посетете конюшните, нахранете ги и срешете гривите им. При конете никога не е скучно! Присъединете се към Конния клуб, където ездачите се грижат за конете и се подготвят за конни състезания.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

   

Най-продавани

Начини на плащане