Меню
Профил
Език
Начало НАСТОЛНИ ИГРИ ИГРИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК БЪНДЪЛ - ХЛЯБ И БИРА + ПИРАМИДО

БЪНДЪЛ - ХЛЯБ И БИРА + ПИРАМИДО

-30%
Цена: 69.86лв.
Каталожна цена: 99.80лв.
Отстъпка: 29.94лв. (30.00%)
  • Код:
    77303 - 77287
  • Тегло:
    5.800 кг

ТОЗИ БЪНДЪЛ СЪДЪРЖА ИГРИТЕ ХЛЯБ И БИРА И ПИРАМИДО

 

 

 

ХЛЯБ И БИРА - НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА

 

 

ОРИГИНАЛНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

ТИП: СEМЕЙНА

ИГРАЧИ: 2 

ВЪЗРАСТ: 10+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 30 - 40 мин.

РАЗМЕРИ: 20 х 20 х 4.5 см

ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ

 

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

 

Основани върху плодородните земи на някогашен манастир, две села, сгушени от двете страни на пълноводна река, поддържат отколешната традиция за варене на бира и печене на хляб. Макар да споделят общи насаждения и ресурси, те от години си оспорват майсторството в производството на най-пухкавия хляб и най-пивката бира.

В продължение на 6 игрови години вие ще събирате и управлявате ресурси, с които ще произвеждате и продавате хляб и бира. Ще правите различни подобрения в селото си, с които да увеличите своята ефективност. Ще се изправите пред предизвикателствата на сухите години и ще се възползвате от богатствата на плодородните години. Но само единият от вас ще спечели титлата майстор пекар и пивовар.

Тази тематична стратегическа игра за двама ще ви очарова със ствоята интелигентна механика, неочакваните обрати при взаимодействието между играчите, и не на последно място - със своите красиви илюстрации и компоненти.

 

 

 

 

ПИРАМИДО - НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА


 ЛИЦЕНЗИРАНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

ТИП: СЕМЕЙНА

ИГРАЧИ: 2 - 4

ВЪЗРАСТ: 8+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 45 мин.

 

РАЗМЕРИ: 19 х 27.5 х 7 см

ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

 

Пирамидо е семейна игра, която ще ви пренесе под жаркото слънце в Египет, за да се съревновавате в построяването на най-красивата и достойна за вечността пирамида. Велият фараон Мидо мечтае пирамидата, отредена за вечния му сън, да отразява подобаващо огромното му могъщество. Той издава декрет, с който възлага на няколко архитекти да построят пирамиди, чиито каменни блокове да бъдат богато украсени с инкрустации с различни скъпоценни камъни. Архитектът, който построи най-впечатляващата пирамида, ще бъде удостоен с най-големи почести и ще се радва на богатство и власт отвъд най-смелите му мечти.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Видео

Детайлно описание

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

Най-продавани

Начини на плащане