Количка

0 артикула
BLANC STRIPE
BLANC STRIPE

БЪНДЪЛ - YOKAI + CUBIRDS + 10 DICE

-15%
Цена:88.14лв.
Каталожна цена:103.70лв.
Отстъпка:15.56лв. (15.00%)
  • Код:
    87408 - 01005 - 59207
  • Тегло:
    1.350 кг

Този комплект съдържа игрите YOUKAI, CUBIRDS и 10 DICE

 

YOKAI: НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА

 

ОРИГИНАЛНО АНГЛИЙСКО ИЗДАНИЕ

 

ТИП: КООПЕРАТИВНА, СЕМЕЙНА

ИГРАЧИ: 2 - 4

ВЪЗРАСТ: 10+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 30 мин.

 

РАЗМЕРИ: 12.5 х 12.5 х 4 см 

ЕЗИКЕЗИКОВО НЕЗАВИСИМА
 

ПРАВИЛА: АНГЛИЙСКИ в кутията*

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

 

Yokai е кооперативна мемори игра, в която целта ви е да успокоите немирните свръхестествени същества, като ги съберете с техните себеподобни. Всеки играч тайно ще поглежда по две карти и след това ще мести една от тях. Нямате право да обсъждате какво сте видяли. Единственият начин да подсказвате на останалите играчи е чрез действията си. Ще трябва да помните какво сте видяли, също така и информацията, която сте получили от действията на останалите играчи. Имайте едно на ум с каква информация разполагат другите, също така какво не знаят. Възможният брой ходове е ограничен, затова работете в екип и използвайте паметта си, за да пренаредите картите Yokai, така че неспокойните духове да се съберат по семейства. 

 

 

 

CUBIRDS: НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА

 

ОРИГИНАЛНО АНГЛИЙСКО ИЗДАНИЕ

 

ТИП: СЕМЕЙНА

ИГРАЧИ: 2 - 5

ВЪЗРАСТ: 8+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 15 мин.

 

РАЗМЕРИ: 16 х 16 х 5 см 

ЕЗИКЕЗИКОВО НЕЗАВИСИМА
 

ПРАВИЛА: АНГЛИЙСКИ в кутията*

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

 

Всеки ден рояци птички кацат по оградите на къра. Когато обаче трябва да отлетят, всички пилци се засуетяват, неспособни да се организират. Помогнете им да намерят път към гнездата си. В CuBirds целта ви е да бъдете първият играч, събрал или седем различни ята, или по три ята от два различни вида птички. Всеки рунд започвате с осем карти с птички в ръка. Също така на масата са наредени четири реда с карти (огради). На своя ход играете еднакви птички от ръката си на края на някоя ограда. Те веднага се събират с други себеподобни, карайки останалите птички между тях да долетят в ръката ви. Когато имате достатъчно еднакви птички, можете да ги поставите на масата пред себе си, формирайки ято, а в зависимост от броя на причките в него, то може да бъде малко или голямо ято. Можете да рискувате и да се опитате да направите голямо ято. Но бъдете предпазливи, защото рундът приключва, когато играч остане без карти в ръка, а всички останали ще трябва да изхвърлят събраното до момента.

 

 

 

10 DICE: НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА

 

ОРИГИНАЛНО АНГЛИЙСКО ИЗДАНИЕ

 

ТИП: КООПЕРАТИВНА, ПАРТИ

ИГРАЧИ: 2 - 8

ВЪЗРАСТ: 10+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 30 мин.

 

РАЗМЕРИ: 24 х 12 х 6 см 

ЕЗИКСИЛНО ЕЗИКОВО ЗАВИСИМА
 

ПРАВИЛА: АНГЛИЙСКИ в кутията*

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

 

В 10 dice имате на разположение 10 зарчета, шокиращо нали? Всъщност са повече, но това не е от значение, защото винаги ползвате 10 от тях. Всичко започва с хвърляне на зарчетата, след което се отдавате на усилена мисловна дейност, за да ви хрумне асоциация за думите, написани на зарчетата. Първият, който измисли нещо, грабва съответния брой зарчета, а съотборниците му имат 30 секунди да познат асоциацията. Ако не успеят, противниковият отбор също ще има шанс да се опита да го направи. Играта предлага и кооперативен режим, в който всички едновременно мислят асоциации. Но трябва да бъдете изключително внимателни, защото ако допуснете пет грешки, всичко просто приключва. 

 

 

 

 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
БЪНДЪЛ - YOKAI + CUBIRDS + 10 DICE
БЪНДЪЛ - YOKAI + CUBIRDS + 10 DICE

Детайлно описание

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg