Меню
Профил
Език

ТЕЛЕНОКОСМЕСТ ДАКЕЛ

Цена: 13.90лв.
  • Код:
    13972-74601
  • Тегло:
    0.018 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Куче
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Canis lupus familiaris
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 6.5 x 2 x 3.8 см

 

Със своята рошава козина и мустаци, теленокосместият дакел изглежда толкова сладък и подходящ за гушкане! Но не се подвеждайте по забавния му вид. Дакелът е една от най-популярните ловни породи, които произхождат от Германия. Развъждан за лов на язовци, твърдокосместия дакел предпочита да излезе и да се впусне в приключение, отколкото да се излежава на дивана! Готови ли сте за разходка?

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Фермерският свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

Най-продавани

Начини на плащане