Меню
Профил
Език

BULGARIAN LCG NATIONALS 2014

Дата: 2013-11-08

 

Националното първенство ще се състои през април 2014. Точната дата ще бъде обявена най-късно след 01.12.2013.

 

 

 

Очаквайте скоро подробна информация тук, относно правила, награден фонд, условия за участие и прочее.

Вероятната локация за провеждане на турнира ще бъде клуб ФАНТАСМАГОРИУМ, но организаторите си запазват правото да променят мястото на събитието.

 

 

 

 

Ще издадем отсега малко информация от кухнята : голямата награда ще бъде спонсорирано участие за победителя на Европейското първенство в замъка Щалек / Германия 2014!!! Фирма фантасмагория ще поеме самолетен билет до там и обратно, както и таксите по участието и нощувките на българския шампион. Всеки, който желае може също да се запише за участие в българския национален отбор на Фантасмагория, като в случая играчът си поема разноските по пътуване, престой и участие. Европейското се повежда в рамките на 3 дни, като се живее и играе в истински замък над река Рейн :) и победителят там разбира се получава free bye за световното в Америка. Една малка картинка, за да предвкусите удоволствието :) ...

 

 

 

Право на участие ще има всеки играч, който се запише за турнира в КАЛЕНДАРИУМА и отговаря на формалните изисквания на организаторите. 

 

Освен това победителите от текущите турнири на ФАНТАСМАГОРИЯ ще получат по един first-round bye (по една служебна победа в рамките на предварителните кръгове на националното първенство), стартирайки още от сега с актуалния турнир по AGOT LCG: WATCHERS ON THE WALL. В началото на следващата година ще се проведат още два текущи турнира : WINTER TEAM TALES и  MELEE TOURNEY OF THE QUEEN, в рамките на които ще раздадем още 3 first-round bye -  два от турнира по двойки и един от меле турнира. Всичко това прави общо 4 служебни победи, които ще раздаде Фантасмагория за BNC LCG 2014. 

 

ЗА НАЦИОНАЛНОТО ЩЕ БЪДЕ ЛЕГАЛИЗИРАН ЦЕЛИЯ СЪЩЕСТВУВАЩ CARD POOL ДО ТОГАВА - ориентировъчно вероятно ще ограничим нещата до края на 10-ти цикъл, за да бъде ясно и точно. Ще се играе по актуалните към предстоящия момент FAQ на FFG!  На локално ниво ще легализираме по 3 цикъла на турнир (по 2 за всеки от предстоящите кръгове) и така всички играчи ще бъдат поставени на едно ниво към момента на започване на BULGARIAN LCG NATIONALS 2014, или дори малко по-рано.

 

Моля, всички клубни организатори в страната да се свържат с екипа на клуб Фантасмагориум на kingdom@fantasmagoria.bg, за да получат информация, как могат да легализират локалните си турнирни лиги и да получат право на участие в системата на националното първенство.  

 

В следващите седмици следва инфо за регламента, изискванията, наградите и прочее....

Най-продавани

Начини на плащане