Меню
Профил
Език

ОТИВАМЕ НА СВЕТОВНО ПО КАРКАСОН :) ТАЗИ НЕДЕЛЯ!

Дата: 2012-10-18

 

Дългоочакваният миг дойде,

 

заминаваме за Германия (за град Есен), където ще се проведе 7-мото Световно първенство по КАРКАСОН (CARCASSONNE) ! И ние си имаме наш, оригинален, чисто български представител - носителят на националната титла "Шампион на България" : Вили Казаков. Вили се пребори и надигра общо над 60 души участници в игрите през първата половина на 2012 година, организирани от Фантасмагория на национална почва. Шампионатът беше вълнуващ, протече в общо девет предварителни кръга, които се играха на 3 отделни дати, а накрая, като черешка на тортата  - победителят беше определен сред осмината най-добри чрез блиц-партии по двойки само върху базовата игра, какъвто ще бъде и форматът на световните финали в Есен. Няколко думи за нашето момче :) :

 

Вили е на 35 години, адски обича да спортува - сърф, ски, скуош, футбол и плажен волейбол. Обича да чете, изживява се като хоби фотограф, ходи винаги с удоволствие по концерти и разбира се обича да пътува и открива нови тайни местенца по тази планета. Е, утре заминаваме за да открием едно ново за Вили място, макар че то съсвсем не е сред тотално непознатите за него дестинации, предвид факта, че е живял няколко години като дете в Германия, само на 20-30 км. от град Есен.

 

Професионално г-н Казаков цял живот се занимава с шоу бизнес и по-специално - организиране на събития и продукции като изпълнителен продуцент, работил е в телевизията, организирал е не едно голямо медийно мероприятие за корпоративни клиенти, промо кампании и т.н.

 

Любимите му настолни игри са: разбира се КАРКАСОН, както и няколко класики от близкото минало като " Um Reifenbreite" и "Scottland Yard", които за съжаление още не са издавани на български език, но ако питате Фантасмагория - и на тях ще им дойде времето :) ! Защото: ние скоро няма да спрем - издателство номер едно в България за настолни и картови игри вече има 15 заглавия, лицензирани и преведени за вас на български език и това е само началото....

 

Участие в турнири: за Вили (и за нас, като младо издателство в света на настолните игри) това е ПЪРВО ГОЛЯМО УЧАСТИЕ на такъв международен форум. 33 държави, по неофициални данни за момента, ще вземат участие в този турнир. Е, какво ни остава освен да кажем: "ДАВАЙ ВИЛИ, НИЕ СМЕ С ТЕБ - ОТИВАМЕ, ЗА ДА ВИДИМ И ПОБЕДИМ :) ! "  

 

Молим най-отговорно, всички фенове на "мисловните спортове" :) в неделя 21.10.2012 след 11:00 часа българско време, да стискат палци на нашия шампион, кой колкото иска и всеки според възможностите си....:):):) Това е само началото - догодина продължаваме и се надяваме играчите да се множат и всички вие да ни подкрепите, за да можем и ние да ви радваме с повече такива събития!

 

Поздрави!

от екипът на Фантасмагория ООД.

за всички заинтерсовани от Каркасон и други наши игри: вижте нашите специални предложения на http://bigbag.bg/category/22/karkason.html

 

 

Най-нови

Най-продавани

Начини на плащане