Меню
Профил
Език

НА ВУТЕ ДА МУ Е ЗЛЕ

Цена: 39.90лв.
  • Оценка: (1)
  • Код:
    45295-BG
  • Тегло:
    0.220 кг

НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА

 

ОРИГИНАЛНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

 

ТИП: СЕМЕЙНА

ИГРАЧИ: 2 - 5

ВЪЗРАСТ: 14+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 30 мин.

 

РАЗМЕРИ: 11 х 16 х 4 см

ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

 

На Вуте да му е зле e динамична игра на стратегия, наблюдателност, хумор и късмет… всичко, от което се нуждаеш, за да оцелееш между четирите стени. Готов ли си да завладееш панелката? 
Всички играчи са съседи в панелен блок. Целта е да изгониш всички съседи и да завладееш панелката. Съседът, който опази нервната си система до край, ще бъде "Господар на панелката", за целта в началото на играта всеки съсед получава хапчета за глава. След всеки удар по нервната система, който не си успял да предотвратиш, трябва да "изпиеш" хапче, с което да успоиш нервите си поне до следващия удар. Ако съсед остане без хапчета, нервната му система не издържа и той незабавно напуска блока и играта. Накрая оцелява само един или нито един.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Видео

Детайлно описание

ИНФОРМАЦИЯ ОТ ИЗДАТЕЛЯ:

Всички играчи стават съседи в панелен блок. Целта е да изгониш всички съседи и да завладееш панелката. Съседът, който опази нервната си система до край, ще бъде „Господар на панелката“, за целта в началото на играта всеки съсед получава хапчета за глава.

След всеки удар по нервната система, който не си успял да предотвратиш, трябва да „изпиеш“ хапче, с което да успоиш нервите си поне до следващия удар.

Ако съсед остане без хапчета, нервната му система не издържа и той незабавно напуска блока и играта.

Накрая оцелява само един или нито един.

Играта пресъздава съседските взамоотношения по един забавен и реалистичен начин. Картите са разделени в 7 категории. На всяка карта ще намерите автентична илюстрация и българска поговорка. Играта идва в компактна кутия и е подходяща за малки и големи.

Как се играе На Вуте да му е зле
Всеки съсед получава 3 хапчета и 7 карти. Всеки ход се състои от 3 фази: теглене, действие и изхвърляне на карта. Почити всяка карта в ръката ти може да бъде изиграна като действие. Част от възможните действия са атака, защита и масов тормоз. Ако решиш, може да рискуваш и да хвърлиш зар, който да определи броя действия в хода ти.

Награди и отличия
2020 Най-добър млад предприемач на Пловдив – трета награда
2019 Plovdiv Game Jam – Награда на публиката за настолна игра

Съдържание:
55 карти
15 дървени хапчета
1 зар
правилник за вътрешния ред


Изцяло на български език.

РАЗПРОСТРАНИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

Ревюта

от Гост, 05 Май 2021

Страхотна игра

Най-продавани

Начини на плащане