Меню
Профил
Език

МИКРО БИТКИ

Цена: 29.90лв.
  • Код:
    73455-BG
  • Тегло:
    0.150 кг

НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА

 

ОРИГИНАЛНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

 

ТИП: КООПЕРАТИВНА

ИГРАЧИ: 2 - 4

ВЪЗРАСТ: 6+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 15 мин.

 

РАЗМЕРИ: 11.5 х 8 х 2.5 см

ЕЗИК: ЕЗИКОВО НЕЗАВИСИМА
 

ПРАВИЛА: БЪЛГАРСКИ в кутията*

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

 

Микро битки е българска настолна игра по идея и рисунки на едно 6-годишно дете, останало затворено вкъщи заради един добре известен на всички ни вирус. Различни карти и комбинации от карти ти помагат да се предпазиш от постоянно атакуващите вируси, следвайки логиката на реалния живот. Останеш ли без карта, която да те защити, си вън от играта. Целта е да останеш до последно, като надвиеш всеки вирус, който ти се изпречи. Тази игра е нещо повече от обикновена битка.

Това е битка на едно ново микро ниво. Готови ли сте да надникнете в света на микробите, където логиката и науката ще ви помогнат да надвиете вирусите и опонентите си?

В наличност

Добави в желани
- +

Видео

Детайлно описание

ИНФОРМАЦИЯ ОТ ИЗДАТЕЛЯ:

 

Тази игра е нещо повече от обикновена битка. Това е битка на едно ново микро ниво. Готови ли сте да надникнете в света на микробите, където логиката и науката ще ви помогнат да надвиете вирусите и опонентите си?

Идеята за играта идва от един 6-годишен мечтател, чието въображение през последната година го отведе именно при вирусите. Това едва ли ще ви изненада, но почакайте да видите героите, които е нарисувал. Някои ще ви помагат, от други трябва да се пазите, но едно е сигурно, скуката отпада първа от играта.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

Най-продавани

Начини на плащане