Меню
Профил
Език

ЛАМАКОРН

Цена: 34.90лв.
  • Код:
    70743-47946
  • Тегло:
    0.780 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Ламакорн
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+

РАЗМЕРИ: 9.2 х 3.8 х 10.7 см.
 

Приказният Ламакорн е голям помощник на феите в кралството в засаждането на нови цветя и растения. Всеизвестен факт за ламите е, че плюят, когато са раздразнени, но не и този симпатичен приятел. Той ползва слюнката си за съвсем друга цел - след като е разровил земята с вълшебния си рог и пусне в дупката цветни зрънца, той близва почвата и така бързо изникват още по- приказни и красиви растения, които красят кралството.
 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


В сърцето на Баяла живеят грациозните елфи и многобройни магически същества. Открийте фантастичния свят на приятелството, магията и приключенията.
Посетете елфите, еднорозите и вълшебните коне във фантастичната земя около елфския замък. Потопете се в цветния свят на русалките от Миамаре и се пригответе да бъдете омагьосани.
Присъединете се към Изабел в нейната царска мидена каляска за обиколка на цветните коралови рифове.


Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на вълшебства и магия. 

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Детските усмивки нямат цена, за това зарадвайте вашия малчуган     МВ

Най-продавани

Начини на плащане