Количка

0 артикула

Програма за лоялни клиенти

Според размера на натрупаните суми от покупки във времето, нашите клиенти могат да се сдобият със статус на лоялен клиент на Фантасмагория, което се изразява в клиентско ниво, обвързано с определени отстъпки и евентуално допълнителни привилегии.
Този модел е залегнал в основата на актуалните ни условия за работа с клиенти на дребно във физически магазини и онлайн продажби. Условията важат за всички клиенти, обекти и сайтове/онлайн платформи за продажба на Фантасмагория ООД.

 

 

Клиентските нива биват:

 

 • Основно ниво 1, накратко н1 - дава 4% отстъпка върху ВСИЧКИ продукти
 • Основно ниво 2, накратко н2 - дава 8% отстъпка върху  ВСИЧКИ продукти
 • Основно ниво 3, накратко н3 - дава 12% отстъпка върху  ВСИЧКИ продукти
 • Премиум ниво БРОНЗ - дава 16% отстъпка върху ВСИЧКИ продукти
 • Премиум ниво СРЕБРО - дава 20% отстъпка върху ВСИЧКИ продукти
 • Премиум ниво ЗЛАТО - дава 24%  отстъпка върху СЕЛЕКЦИЯ от продукти
 • Премиум ниво ПЛАТИНА - дава 28% отстъпка върху СЕЛЕКЦИЯ от продукти
Към момента селекцията наброява около 700 топ продукта от гамата ни с игри на български и английски език, 
и в добавка към тях множество продукти на Schleich, но цифрата е динамична и предстои да нараства с времето.
 

 

 

Условия за получаване на основни отстъпки:

 

 • Основна отстъпка от 4%, обвързана с н1, се постига при натрупване на  сума от покупки за минимум 50 лв. - за целия период на съществуване на клиентския профил.  Отстъпката важи върху абсолютно всички предлагани продукти от Фантасмагория.
 • Основна отстъпка от 8%, обвързана с н2, се постига при натрупване на  сума от покупки за минимум 100 лв. - за целия период на съществуване на клиентския профил.  Отстъпката важи върху абсолютно всички предлагани продукти от Фантасмагория.
 • Основна отстъпка от 12%, обвързана с н3, се постига при натрупване на  сума от покупки за минимум 200 лв. - за целия период на съществуване на клиентския профил.  Отстъпката важи върху абсолютно всички предлагани продукти от Фантасмагория.

 

 

 

Условия за получаване на премиум отстъпки:

 

 • Премиум отстъпка от 16%, ниво БРОНЗ, се постига при натрупване на сума от покупки за минимум 300 лв. - за целия период на съществуване на клиентския профил. Отстъпката важи върху абсолютно всички предлагани продукти от Фантасмагория.
 • Премиум отстъпка от 20%, ниво СРЕБРО, се постига при натрупване на сума от покупки за минимум 500 лв. - за целия период на съществуване на клиентския профил.  Отстъпката важи върху абсолютно всички предлагани продукти от Фантасмагория.
 • Премиум отстъпка от 24%, ниво ЗЛАТО, се постига при натрупване на сума от покупки за минимум 1000 лв. - за целия период на съществуване на клиентския профил. Отстъпката важи върху динамично обновявана селекция - текущо около 700  продукта.
 • Премиум отстъпка от 28%, ниво ПЛАТИНА, се постига при натрупване на сума от покупки за минимум 2000 лв. - за целия период на съществуване на клиентския профил. Отстъпката важи върху динамично обновявана селекция  - текущо около 700 продукта .  

 

 • За всички поръчки над 50 лв. нето (след отстъпка) предлагаме и безплатна доставка.
 
 
 
 

Следните точки важат за всички нива:

 

 

 1. Натрупването на суми важи както във физически обекти (магазини), така и в онлайн обекти в системата на Фантасмагория и BigBag.bg общо. 
 2. Отстъпките се визуализират персонално в личния профил на клиента, след регистрация. Всички отстъпки се начисляват върху актуалните цени на продуктите, базирани на препоръчителните цени на оригиналните издатели или на препоръчителната цена, фиксирана от издателство Фантасмагория за българските лицензирани (локализирани) версии.
 3. При наличието на временни специални промоции за определени продукти, винаги важи по-високата от две или повече отстъпки - клиентската или акционната - никога със сумиране
 4. Актуализации - клиентският статус се обновява веднъж месечно автоматично или по-често (възможно е по всяко време при наличие на изпълнено условие за по-високо ниво) при желание от страна на клиента и изрично подаден от него сигнал за актуализация по електронна поща.
 5. Новите условия по програмата за лоялни клиенти влизат в сила от 15.11.2021 и важат безсрочно, до евентуална следваща промяна или решение за пълна отмяна. 
 6. Периодът по имплементация на новите статуси на всички клиенти ще продължи няколко седмици, тъй като изисква техническо време за реализация.
 7. Фантасмагория ООД си запазва принципното право да променя по всяко време условията за получаване, размера на сумите за постигане на нивата, на свързаните с тях проценти, на техния брой, както и на всичко останало свързано с програмата за лоялност. 

 

 

 

Какво е новото през 2021:

 

 

 1. Всички нива на отстъпки важат вече и за онлайн поръчки - старите карти на Фантасмагория важаха само за поръчки с взимане на място.
 2. Нивата от старите карти ще бъдат прекалкулирани на база покупки на съответния клиент (с един и същ email или един и същ клиентски профил) за целия период на съществуването му в нашата система. Този процес ще отнеме няколко седмици до пълна реализация.
 3. Агрегираните данни ще дадат нови, в общия случай по-високи нива на съществуващи клиенти.
 4. Вече всички нива се постигат с натрупване и се актуализират автоматично веднъж месечно, а не са базирани върху единични покупки, както беше досега.
 5. Нови премиум нива, които са опростени и логично систематизирани. 
 6. По-лесни за помнене и по-лесни за постигане.
 7. Прилагат се винаги заедно с опцията за безплатна доставка над 50 лв. нето (след отстъпка).

 

 

Най-продавани

Начини на плащане