Меню
Профил
Език

Програма за лоялни клиенти

Според размера на натрупаните суми от покупки във времето нашите клиенти могат да се сдобият със статус на лоялен клиент на Фантасмагория, което се изразява в клиентско ниво, обвързано с определени отстъпки и евентуално допълнителни привилегии.
Този модел е залегнал в основата на актуалните ни условия за работа с клиенти на дребно във физически магазини и онлайн продажби. Условията важат за всички клиенти, обекти и сайтове/онлайн платформи за продажба на Фантасмагория ООД.

 


Клиентските нива биват:

 

 • Основно ниво 1, накратко н1 - предоставя 4% отстъпка върху ВСИЧКИ продукти
 • Основно ниво 2, накратко н2 - предоставя 8% отстъпка върху  ВСИЧКИ продукти
 • Основно ниво 3, накратко н3 - предоставя 12% отстъпка върху  ВСИЧКИ продукти
 • Премиум ниво БРОНЗ - предоставя 16% отстъпка върху ВСИЧКИ продукти
 • Премиум ниво СРЕБРО - предоставя 20% отстъпка върху ВСИЧКИ продукти
 • Премиум ниво ЗЛАТО - предоставя ниво СРЕБРО + 24%  отстъпка върху СЕЛЕКЦИЯ от продукти
 • Премиум ниво ПЛАТИНА - предоставяниво СРЕБРО + 28% отстъпка върху СЕЛЕКЦИЯ от продукти
 
Към момента селекцията съдържа над 1000 топ продукта от гамата ни с игри, продуктите на Schleich, както и множество продукти от категория "Хоби".
 


Условия за получаване на основни отстъпки:

 

 • Основна отстъпка от 4%, обвързана с н1, се постига при натрупване на  сума от покупки за минимум 50 лв. - за целия период на съществуване на клиентския профил.  Отстъпката важи върху абсолютно всички предлагани продукти от Фантасмагория.
 • Основна отстъпка от 8%, обвързана с н2, се постига при натрупване на  сума от покупки за минимум 100 лв. - за целия период на съществуване на клиентския профил.  Отстъпката важи върху абсолютно всички предлагани продукти от Фантасмагория.
 • Основна отстъпка от 12%, обвързана с н3, се постига при натрупване на  сума от покупки за минимум 200 лв. - за целия период на съществуване на клиентския профил.  Отстъпката важи върху абсолютно всички предлагани продукти от Фантасмагория.

    

   

  Условия за получаване на премиум отстъпки:

   

  • Премиум отстъпка от 16%, ниво БРОНЗ, се постига при натрупване на сума от покупки за минимум 300 лв. - за целия период на съществуване на клиентския профил. Отстъпката важи върху абсолютно всички предлагани продукти от Фантасмагория.
  • Премиум отстъпка от 20%, ниво СРЕБРО, се постига при натрупване на сума от покупки за минимум 500 лв. - за целия период на съществуване на клиентския профил.  Отстъпката важи върху абсолютно всички предлагани продукти от Фантасмагория.
  • Премиум отстъпка от 24%, ниво ЗЛАТО, се постига при натрупване на сума от покупки за минимум 1000 лв. - за целия период на съществуване на клиентския профил. Отстъпката важи върху динамично обновявана селекция - текущо над 1700  продукта.
  • Премиум отстъпка от 28%, ниво ПЛАТИНА, се постига при натрупване на сума от покупки за минимум 2000 лв. - за целия период на съществуване на клиентския профил. Отстъпката важи върху динамично обновявана селекция  - текущо над 1700 продукта .  

   

  • За всички поръчки над 50 лв. нето (след отстъпка) предлагаме и безплатна доставка до офис на Спиди.
  • За всички поръчки над 100 лв. нето (след отстъпка) предлагаме и безплатна доставка до адрес на клиента.
   
   

  Следните точки важат за всички нива:

   

  1. Натрупването на суми важи както във физически обекти (магазини), така и в онлайн обекти в системата на Фантасмагория и BigBag.bg общо. 
  2. Отстъпките се визуализират персонално в личния профил на клиента, след регистрация. Всички отстъпки се начисляват върху актуалните продажни цени на продуктите.
  3. При наличието на временни специални промоции за определени продукти, винаги важи по-високата от две или повече отстъпки - клиентската или акционната - никога със сумиране
  4. Актуализации - клиентският статус се обновява веднъж месечно автоматично или по-често (възможно е по всяко време при наличие на изпълнено условие за по-високо ниво) при желание от страна на клиента и изрично подаден от него сигнал за актуализация по електронна поща.
  5. Условията по програмата за лоялни клиенти важат безсрочно или до евентуална промяна на условията или решение за пълната им отмяна. 
  6. Фантасмагория ООД си запазва правото да променя по всяко време условията за включване в лоялната програма, размера на сумите за постигане на различните нива на отстъпки, свързаните с тях проценти, броят на продуктите, върху които важат отделните отстъпки, както и на всичко останало свързано с програмата за лоялност. 

   

   

   

  Най-продавани

  Начини на плащане