Меню
Профил
Език
Начало НАСТОЛНИ ИГРИ СЕМЕЙНИ И ПАРТИ ИГРИ КАРТИ СРЕЩУ БЪЛГАРЩИНАТА

КАРТИ СРЕЩУ БЪЛГАРЩИНАТА

Цена: 77.90лв.
  • Код:
    00355-BG
  • Тегло:
    0.980 кг

НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА

 

ОРИГИНАЛНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

 

ТИП: ПАРТИ

ИГРАЧИ: 3 - 20

ВЪЗРАСТ: 18+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 30 - 90 мин.

 

РАЗМЕРИ: 18.5 х 8.5 х 6.5 см

ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

 

Това не е упражнение по антибългарщина. Това е парти игра за културни свине. В ръцете си държиш 600 карти, с които можеш да изиграеш милиони забавни комбинации и да създадеш своята българска действителност. Трябва ти само добра компания и несериозно отношение към сериозното ни ежедневие.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

ИНФОРМАЦИЯ ОТ ИЗДАТЕЛЯ:

 

Карти срещу българщината е парти игра за културни свине.

В началото на играта всеки играч тегли по 10 зелени карти. Човекът, който е имал най-много неизвинени отсъствия в училище, започва играта, като тегли една червена карта и я прочита на глас. Останалите играчи избират от ръката си най-подходящата карта и я поставят, обърната с отговора надолу, пред водача на кръга. Водачът разбърква всички дадени карти без да ги гледа. След това той прочита тържествено въпроса в различните комбинации с дадените отговори. За по-силен ефект въпросът трябва да се чете заедно с всяка зелена карта, при това задължително с патоса на второкласник, който рецитира „Аз съм българче“. След като прочете всички комбинации, водачът избира картата, която най-много му харесва, за победител. Победителят получава почетната титла Боримечко Боримечков и става водач на следващия кръг. В началото на всеки кръг играчите теглят по една нова зелена карта. Играта печели този, който пръв събере 10 точки, или когато на всички им писне като от гостуване на роднини с друг диалект.

В кутията ще откриете и допълнителни правила, с които да се разнообрази играта, както се разнообразява ментата през лятото - с мастика.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

Най-продавани

Начини на плащане