Меню
Профил
Език
Начало НАСТОЛНИ ИГРИ СТРАТЕГИЧЕСКИ ИГРИ A GAME OF THRONES: THE BOARD GAME - A Feast for Crows

A GAME OF THRONES: THE BOARD GAME - A Feast for Crows

Цена: 29.90лв.
  • Код:
    61716-FF
  • Тегло:
    0.130 кг

НАСТОЛНА ИГРА - РАЗШИРЕНИЕ КЪМ ИГРА НА ТРОНОВЕ/A GAME OF THRONES

НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИГРАЕ САМОСТОЯТЕЛНО!


ОРИГИНАЛНО АНГЛИЙСКО ИЗДАНИЕ

 

ТИП: СТРАТЕГИЧЕСКА

ИГРАЧИ: 4

ВЪЗРАСТ: 14+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 120 мин.

 

РАЗМЕРИ: 9 х 13 х 3 см

ЕЗИК: АНГЛИЙСКИ

БЕЗ ПРАВИЛА НА БЪЛГАРСКИ!

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

 

Крал Робърт Баратеон е мъртъв и седемте кралства на Вестерос пак се готвят за неизбежно стълкновение. Домът Ланистър, в лицето на Церсей, кралицата на покойния Робърт, предявява претенциите си за трона, в полза на своя млад син Джофри. От седалището си на остров Драконов Камък, Станис, по-младият брат на мъртвия крал, с право изисква титлата за себе си. На Железните острови Домът Грейджой готви страховития си черен флот за втори бунт, но този път с велика крайна цел... На север Домът Старк събира знамената, за да защити туй, що е право. На юг заможните Тирели прикриват отколешни амбиции да седнат на Железния Трон, но уви, не са сами и не бива да забравят за Дома Мартел и техния древен завет - вечната жажда за мъст. И всичко това се случва, докато далеч на север, отвъд Вала, заплахата от Диваците на Свободния народ расте и непрестанно събира сили.

 

Разширението А Feast for Crows добавя специален режим за четирима играчи, който включва Дома Арин в играта на тронове. Той променя и основната ѝ цел - участниците в нея вече не се борят за крепости и замъци, а трябва да изпълняват различни цели, за да трупат точки!

 
Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание

ИНФОРМАЦИЯ ОТ ИЗДАТЕЛЯ:

A Feast for Crows is the second expansion for A Game of Thrones: The Board Game (Second Edition). This four-player scenario includes setup instructions and adds house cards for House Arryn. Also introduced is a deck of Objective cards and four Special Objective cards, one for each House, that alter the way players score Victory Points.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

Най-продавани

Начини на плащане