Меню
Профил
Език
Начало НАСТОЛНИ ИГРИ ИГРИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК БЪНДЪЛ - ВЕЩЕРЪТ: СТАРИЯТ СВЯТ + БАТАЛИЯ: СЪТВОРЯВАНЕ (ДВУЕЗИЧНО ИЗДАНИЕ)

БЪНДЪЛ - ВЕЩЕРЪТ: СТАРИЯТ СВЯТ + БАТАЛИЯ: СЪТВОРЯВАНЕ (ДВУЕЗИЧНО ИЗДАНИЕ)

-35%
Цена: 175.37лв.
Каталожна цена: 269.80лв.
Отстъпка: 94.43лв. (35.00%)
  • Код:
    77246 - 53522
  • Тегло:
    5.500 кг

ТОЗИ БЪНДЪЛ СЪДЪРЖА ИГРИТЕ ВЕЩЕРЪТ: СТАРИЯТ СВЯТ И БАТАЛИЯ: СЪТВОРЯВАНЕ (ДВУЕЗИЧНО ИЗДАНИЕ)

 

 

 

ВЕЩЕРЪТ: СТАРИЯТ СВЯТ - НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА

 

 

ОРИГИНАЛНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

 

ТИП: СТРАТЕГИЧЕСКА

ИГРАЧИ: 1 - 5

ВЪЗРАСТ: 14+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 90 - 150 мин.

 

РАЗМЕРИ: 30 х 30 х 9.5 см

 

ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ

 

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

 

Във Вещерът: Старият свят влизаш в ролята на вещер, за да преживееш истории, случили се стотици години преди събитията от сагата. Това е твоята професия: да ловуваш и убиваш чудовища, стига някой да ти плаща. Пет нови школи са основани след падането на Ордена на вещерите: Вълците, Грифоните, Мечките, Котките и Змиите. Всяка школа обучава адептите си различно и живее по свои правила. След като завършиш обучението си в школата, започваш своето пътешествие, но не само, за да изкараш една порция овесена каша, а за да донесеш слава и гордост на школата, чийто медальон носиш.

Континентът никога вече няма да е безопасно място, откакто бе разтърсен от Взаимното проникване на Сферите. Магията завладя този свят, а заедно с нея напъплиха безброй кръвожадни чудовища и страховити зверове. Пет съревноваващи се вещерски школи започнаха да тренират своите адепти...

Стани вещер - изправи се срещу опасни създания и тежки предизвикателства и напиши своята история в Стария свят!

 

 

 


 

БАТАЛИЯ: ДВУЕЗИЧНО ИЗДАНИЕ - НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА

 

BATTALIA: THE CREATION ML (Multi-Language Edition - EN, BG)

 

ОРИГИНАЛНО МУЛТИЕЗИЧНО ИЗДАНИЕ

 

ИГРАЧИ: 2 - 4

 

ТИП: СТРАТЕГИЧЕСКА

ВЪЗРАСТ: 12+

 

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 120 мин.

РАЗМЕРИ: 29.5 х 29.5 х 10 см

 

ЕЗИКЕЗИКОВО НЕЗАВИСИМИ КОМПОНЕНТИ

ПРАВИЛА НА БЪЛГАРСКИ И АНГЛИЙСКИ ЕЗИК!

РЕФЕРЕНТНИ ЛИСТОВЕ: СЪЩО ДВУЕЗИЧНИ

БОНУС: ЛИСТ С УМЕНИЯ НА ВЕЛИКИТЕ АРТЕФАКТИ 

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

 

 

В Баталия:Сътворяване поемате ролята на водач на един от четирите съревноваващи се народа - Облачнородените, Живите Въглени, Мечият Народ и Островитяните. Постройте най-благоприятната за вас карта, призовете могъщи герои на помощ и създайте своя велика нация от воини с техните чудни създания, артефакти и епични градове.

 

В борбата за победа всеки от вас ще се стреми да подобри своето тесте с карти с по-ефективни строителни и бойни единици и артефакти, чрез което не само да развива нацията си, но и да влияе директно на игралното поле, като строи градове и пътища и води битки. Строеж и развитие на градове и пътни връзки помежду им, създаване на ценни артефакти, наемане на нови бойни единици за подсилване на армиите - това са все опции, които ще трябва да съчетаете по най-правилния начин, в най-точния момент, за да успеете в крайна сметка да се наречете истински владетели на Баталия. 

Повишаването на нивата на вашите градове, основаването или завземането на нови, ви гарантира повече точки в края на играта, а наемането и движението на герои и прилежащите към тях армии ви позволява да се позиционирате правилно и да развалите плановете на опонентите си. В тази игра всичко се базира на правилното планиране и изиграване на комбинации от карти, като същевременно ще е добре да се съобразявате и да ползвате максимално ефективно Слънчевия оракул - своеобразния календар на Баталия, чрез който можете да повишите ефекта от артефактите си или да вземете ключови за нацията ви карти в правилния момент и цвят.

 

 

Няма наличност
Добави в желани

Видео

Детайлно описание

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

Най-продавани

Начини на плащане