Количка

0 артикула
Начало НАСТОЛНИ ИГРИДЕТСКИ ИГРИЕКСТРА БЪНДЪЛ - КАРКАСОН: АМАЗОНКА + ОКЕАНИЯ + МОЛ МАГИКА

ЕКСТРА БЪНДЪЛ - КАРКАСОН: АМАЗОНКА + ОКЕАНИЯ + МОЛ МАГИКА

-15%
Цена: 133.19лв.
Каталожна цена: 156.70лв.
Отстъпка: 23.51лв. (15.00%)
  • Код:
    53559 - 48261 - 53554
  • Тегло:
    2.900 кг

Този комплект съдържа игрите КАРКАСОН: АМАЗОНКА, ОКЕАНИЯ и МОЛ МАГИКА

 

 

АМАЗОНКА: НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА

 

ОРИГИНАЛНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

 

ТИП: СТРАТЕГИЧЕСКА

ИГРАЧИ: 2 - 5

ВЪЗРАСТ: 8+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 30 мин.

 

РАЗМЕРИ19 х 27.5 х 7 см

ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

 

Каркасон е настолна игра, превърнала се в модерна класика и продала над милион копия по цял свят. Голямата ѝ популярност се дължи на лесните и изчистени правила, предоставящи същевременно възможност за разнообразни тактически решения. Каркасон: Амазонка е вариант на базовата игра, в който изследвате поречието на река Амазонка. В процеса на игра местите своята лодка по реката, откривате животински видове и посещавате местните селища.

 

 

 

ОКЕАНИЯ: НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА

 

ОРИГИНАЛНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

 

ТИП: СЕМЕЙНА

ИГРАЧИ: 2 - 5

ВЪЗРАСТ: 8+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 30 мин.

 

РАЗМЕРИ: 30 х 30 х 7.5 см

ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

 

В Океания поемате ролята на изследователи, които управляват собствена подводница и се гмуркат до дъното на океана. Уловете най-невероятноте животински видове, изследвайте най-големите коралови рифове, открийте отдавна изгубени съкровища! не забравяйте да правите нужните подобрения по вашата подводница, ако искате да отнесете бързо и сигурно всичките си открития на сушата. И най-важното - пазете се от проклятието на кракена, защото митичното морско чудовище дебне отвсякъде!

 

 

 

МОЛ МАГИКА: НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА

 

ОРИГИНАЛНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

 

ТИП: СЕМЕЙНА, ПАРТИ

ИГРАЧИ: 1 - 8

ВЪЗРАСТ: 8+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 15 мин.

 

РАЗМЕРИ: 25.5 х 25.5 х 6.5 см

ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

 

Номинирана за ИГРА НА ГОДИНАТА за 2017!

Носител на 16 международни отличия и номинации, измежду които "innoSpiel" за най-иновативна игра на световния панаир на игрите в Есен!

 

Мол Магика (Magic Maze) е хумористична кооперативна настолна игра с изключително лесни правила, в която управлявате приключенци, опитващи се да ограбят МОЛ и да избягат заедно от лабиринта на коридорите и ескалаторите на магическия търговски център. Особено подходяща за партита, тя впечатлява играчите с уникална система на комуникация - докато играете не може да общувате помежду си вербално, а само с поглед и една жокер-пионка, и трябва да синхронизирате действията си в реално време, за да насочите групата приключенци в правилната посока. Изследването на търговския център става чрез невероятна механика на придвижване, която поставя в ръцете ви движение в една определена посока, но уловката е, че за да достигнете търсените от героите ви магазини, за да набавите нужния инвентар, трябва да комбинирате движение в най-различни посоки. Останалите играчи трябва да ви съдействат, за да стигнете с общи усилия до нужната ви приключенска екипировка, да я свиете и да офейкате, преди да изтече времето в пясъчния часовник. Мол Магика е увлекателно преживяване и съдържа поредица от мисии, които постепенно добавят нови и интересни предизвикателства към познатата базова концепция. Тъй като една от тях трае 15-20 минути време за изиграване, бързо ще усетите, че е доста зарибяващо да пробвате няколко една след друга! Разгледайте снимките и вижте какво твърдят още големите познавачи на игровия жанр за нея!  

 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
ЕКСТРА БЪНДЪЛ - КАРКАСОН: АМАЗОНКА + ОКЕАНИЯ + МОЛ МАГИКА
ЕКСТРА БЪНДЪЛ - КАРКАСОН: АМАЗОНКА + ОКЕАНИЯ + МОЛ МАГИКА

Детайлно описание

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

    Най-продавани

    Начини на плащане