Меню
Профил
Език

МАНДАЛА

Цена: 69.90лв.
  • Код:
    91059-BG
  • Тегло:
    1.400 кг

НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА

 

ОРИГИНАЛНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

 

ТИП: СЕМЕЙНА

ИГРАЧИ: 2 - 4

ВЪЗРАСТ: 10+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 30 мин.

 

РАЗМЕРИ: 27 х 29 х 9 см

ЕЗИКБЪЛГАРСКИ
 

 

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

 

Мандала е семейна абстрактна настолна игра с лесни правила и бързо време за изиграване от ранга на Azul и Sagrada. Играчите се редуват да вземат и поставят цветни мандала камъчета от общото табло на своите персонални игрални бордове. Натрупаните камъчета играчите могат да отбелязват на базата на различни параметри - височина на кулите от камъчета, цвят или позиция.

 

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

ИНФОРМАЦИЯ ОТ ИЗДАТЕЛЯ:

Мандала е семейна игра с лесни за научаване и преподаване правила. Самото разиграване е изчистено до две основни действия, които са интуитивни – взимане на плочки от общото табло или отбелязване на точки от персоналното табло на играча.

 

Изваяни под нежното въздействие на речното течение и магично опъстрени от човешката ръка, камъчетата в Мандала са отражение на красотата и спокойствието! Заедно със своите приятели оказвате влияние на художниците, като ловко ги позиционирате на таблото, за да събирате цветни камъчета. Нареждайте кули от събрани камъчета и изберете най-подходящия момент, в който да ги игложите на Мандела таблото и да получите най-много точки. Там те създават уникална композиция, която превръща всяка игра в шедьовър..

 

Съдържание:

96 камъчета с мандали

4 художника

4 табла на играчите

4 маркера за оцеляване

1 централно табло

4 мандала табло

10 карти с цели

4 карти с обобщение на действията

1 платнена торбичка

1 книжка с правила български език

 

 

 

РАЗПРОСТРАНИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

Най-продавани

Начини на плащане