Меню
Профил
Език
Начало ПЪЗЕЛИ И КОНСТРУКТОРИ ПЪЗЕЛИ ПЪЗЕЛ - 1000 ЧАСТИ - ИЗГРЕВ НАД БАЛКАНА

ПЪЗЕЛ - 1000 ЧАСТИ - ИЗГРЕВ НАД БАЛКАНА

Цена: 24.90лв.
  • Код:
    BS32102
  • Тегло:
    0.860 кг

ПЪЗЕЛ

 

ХУДОЖНИК: ЙОРДАН НЕДЯЛКОВ

ВЪЗРАСТ: 9+

РАЗМЕРИ НА ПЪЗЕЛА: 68 х 48 см

РАЗМЕРИ НА КУТИЯТА: 37 х 27 х 5.4 см

БРОЙ ЧАСТИ: 1000

 

Кутията съдържа и плакат 48 х 34 cm с изображение на пъзела.

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

Станете част от българската история, обичаи и традиции като пресъздадете невероятните картини на знаменити български художници със серията български пъзели Black Sea Puzzles. Всеки пъзел е изрязан в класическа форма на частите от висококачествен картон с дебелина 2.25 mm.

 

Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание

ИНФОРМАЦИЯ ОТ ИЗДАТЕЛЯ:

Изгрев над Балкана е дело на фотографа Йордан Недялков. Йордан Недялков се занимава се фотография от няколко години. Роден е и живее във Враца – градът в подножието на Врачанския Балкан, откъдето и произлиза любовта му към красивата му природа и обкръжаващите го, спиращи дъха гледки. Акцентира върху пейзажната, но също така се занимава с продуктова и с портретна фотография.

 

Врачанският Балкан впечатлява всеки, който го посети, с изключително красивата си и сурова природа, с острите като бръснач отвесни скали, високи над 400 метра, както и с богатството си на пещери – над 500 на брой. Още от най-древни времена Балканът е бил важен кръстопът за римляните. През 1876 година тук намира смъртта си и един от най-славните български революционери и борци за свобода – Христо Ботев.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

Най-продавани

Начини на плащане