Количка

0 артикула

ТУЖЕНА

-50%
Цена:9.45лв.
Каталожна цена:18.90лв.
Отстъпка:9.45лв. (50.00%)
  • Код:
    70474
  • Тегло:
    0.047 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Тужена
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 9 х 6 х 16 см


ОБИТАВА : Страната на ледените елфи

Тази зима ще е вълшебна! Малкото бяло кученце спи в ръцете на Тужена през нощта. Когато мистериозната чародейка Баяла видяла тъжната Тужена й подарила малко бяло кученце, за да я развесели и от тогава те са неразделни. Малкото кученце следва Тужена по време на нейните приключения в магическата страна на снежните елфи Баяла.
Зимата е по-забавна с елфите на Шлайх!
 

Няма наличност
Добави в желани
ТУЖЕНА
ТУЖЕНАТУЖЕНА

Детайлно описание


В сърцето на Баяла живеят грациозните елфи и многобройни магически същества. Открийте фантастичния свят на приятелството, магията и приключенията.
Посетете елфите, еднорозите и вълшебните коне във фантастичната земя около елфския замък. Потопете се в цветния свят на русалките от Миамаре и се пригответе да бъдете омагьосани.
Присъединете се към Изабел в нейната царска мидена каляска за обиколка на цветните коралови рифове.


Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на вълшебства и магия. 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Детските усмивки нямат цена, за това зарадвайте вашия малчуган     МВ