Количка

0 артикула

Акордеонни категории

Избери по

Възраст

Брой играчи

Механика

НачалоНАСТОЛНИ ИГРИПРЕДВАРИТЕЛНИ ПОРЪЧКИ1 продукт(и)

ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПОРЪЧКИ

Общи условия на предварителните поръчки

Категорията Предварителни поръчки включва продукти, които предстои да излязат на пазара и в момента на поръчката все още не са налични в магазина.

Дати на доставка

Всички дати на доставка, посочени в продуктовите описания, са съобразени с подадените от производителя официални дати на излизане на съотвения продукт. Тъй като те подлежат на промяна от производителя и транспортът им изисква време, те не са точни и обвързващи, а ориентировъчни. В момента на пристигане на предварително поръчан от теб продукт, наш сътрудник ще се свърже с теб по телефон или електронна поща, за да те уведоми.

Предплащане

Не се изисква предплащане на предварително поръчани продукти във случаите, когато това е указано изрично на продуктовата страница (винаги следвай указанията в описанието на конкретния продукт). Въпреки това отказът от предварителни поръчки не е желателен.

Задължително предплащане се изисква, в случаи че са обявени промоционални условия за периода на предварителни поръчки по програмата  ???? Early Super Bird ????. Преференциалните условия важат само в случай на пълно предплащане на сумата с карта, с включена безплатна доставка за поръчки над 50 лв.


Търсиш игра, която предстои да излезе и не виждаш в списъка ни? Попитай ни за нея чрез формата за контакт.

 
Филтри
«1»
  • ARRIVEE
    Цена:79.90лв.
Страница 1 от 1
«1»

Най-нови

Най-продавани

Начини на плащане