Количка

0 артикула
BLANC STRIPE
ULTIMATE GUARD 20 OFF
BLANC STRIPE

ПОЛЯРНА СОВА

-25%
Цена:10.12лв.
Каталожна цена:13.50лв.
Отстъпка:3.38лв. (25.00%)
 • Код:
  14671
 • Тегло:
  0.030 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Полярна сова
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Bubo scandiacus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 5.5 х 5.5 х 5.5 смПолярната сова е сравнително едър представител от семейството на совите, чийто бял цвят показва адаптацията ѝ към снежния ѝ хабитат. Младите полярни сови са сивкави на цвят, като оперението им става бяло с времето. Женските полярни сови имат тъмни петна, а възрастните мъжки често са изцяло бели. Полярните сови се хранят предимно с малки бозайници и по-рядко с риба. Поради ограничената храна в хабитата им, ловуват и през деня. 

Няма наличност
Добави в желани
ПОЛЯРНА СОВА
ПОЛЯРНА СОВА

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 


 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане