Количка

0 артикула

МОРГАН КОБИЛА

Цена:16.50лв.
 • Код:
  13870-02030
 • Тегло:
  0.100 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Кон
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Equus caballus 
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 13.5 х 3.2 х 10 см

 

Конете Морган са познати със своята сила, скорост и издръжливост. Те са внимателни, любопитни и изпълнени с енергия. Конете Морган често участват на състезания по Уестърн езда, дресура и състезания по издръжливост, като задно с това са достатъчно всестранно надарени, че да могат да се включат и  в други конни дисциплини. 
Конете Морган са единствената порода коне, чието начало може да бъде проследено до един единствен жребец. 

 

Няма наличност
Добави в желани
МОРГАН КОБИЛА
МОРГАН КОБИЛА

Детайлно описание

 


Фермерският свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

   

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане