Количка

0 артикула
BLANC STRIPE
BLANC STRIPE

ЕДНОРОГ СТОЯЩ

Цена:32.90лв.
  • Код:
    70521-00537
  • Тегло:
    0.145 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Еднорог стоящ
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 15 х 8.5 х 18 смКазано е, че всеки, който докосне рога на еднорог получава едно желание. Това може и да е така. Но в действителност всеки, който види еднорог е щастливец. И всеки, който е успял да се сприятели с еднорог, няма повече несбъднати желания. Баяла е населена с много магически същества. Едно от най-величествените и вълшебни същества е едорогът. Но еднорозите рядко се показват пред хората. Малко са елфите, които са го виждали отблизо, а после са разказвали истории за невероятната му красота. 
Най-вероятното време да срещнете еднорог е в тиха и спокойна нощ по пълнолуние. 

 

Няма наличност
Добави в желани
ЕДНОРОГ СТОЯЩ
ЕДНОРОГ СТОЯЩ

Детайлно описание


В сърцето на Баяла живеят грациозните елфи и многобройни магически същества. Открийте фантастичния свят на приятелството, магията и приключенията.
Посетете елфите, еднорозите и вълшебните коне във фантастичната земя около елфския замък. Потопете се в цветния свят на русалките от Миамаре и се пригответе да бъдете омагьосани.
Присъединете се към Изабел в нейната царска мидена каляска за обиколка на цветните коралови рифове.


Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на вълшебства и магия. 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Детските усмивки нямат цена, за това зарадвайте вашия малчуган     МВ