Количка

0 артикула

БОЕН РАК С ОРЪЖИЕ

Цена: 32.90лв.
  • Код:
    42495-02996
  • Тегло:
    0.214 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Боен рак с оръжие
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 15.10 x 11.0 x 18.0 см


Синьо-червеният боен рак е светкавично бърз и дори най-пъргавите опоненти не могат да му се изплъзнат. Той внимателно наблюдава за натрапници в подводния свят и когато види такива не се колебае да нападне. За него не е проблем да се бие с няколко опонента едновременно, той е толкова пъргав, че няма да позволи да го заобиколят. Щом хване опонента си в хватката на здравата си щипка, знае, че вече е победил. Невъзможно е да с е измъкнеш от захвата му.

Няма наличност
Добави в желани
БОЕН РАК С ОРЪЖИЕ
БОЕН РАК С ОРЪЖИЕ

Детайлно описание

С напълно въртяща се горна част на тялото.  Оръжията могат да се сменят. С подвижни китки. С подвижни ръце.

Огнени лъвове, ледени дракони и ужасяващи морски чудовища населяват митичния свят на Елдрадор. Вплетени във вечна вражда помежду си, се състезават за притежанието на мистично оръжие, което ще им позволи да доминират над цял Елдрадор. 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на митичните същества и чудовища

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Детските усмивки нямат цена, за това зарадвайте вашия малчуган     МВ

    Най-продавани

    Начини на плащане