Количка

0 артикула

Кампания Черен петък 2020

 

Тази година черният петък на BigBag ще бъде по-специален!

 

Както знаеш всяка година в последния петък на Ноември провеждаме кампанията Черен петък, но тази година решихме да го слеем с рождения ден на Фантасмагория - 04.12.

 

Затова този Черен петък ще стане Черната седмица!

 

Тук искаме да споделим с теб няколко важни детайли, за да протече седмицата безпроблемно.


enlightenedКога?

Кампанията ще започне на 27.11 и ще завърши триумфално на 04.12.

 

enlightenedКакво?

- Получаваш множесто атрактивни оферти, от които да избираш.

- Супер специални оферти на продукти в бъндъл.

- Талони с отстъпка за бъдещи периоди. 

- Изненадващи подаръци от нас.

- Очаквай допълнителна информация в следващите дни.

- Както обикновено получаваш безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

 

enlightenedКак?

- Обединяване на поръчки - ако направиш няколко поръчки, те ще бъдат обединени от нас в една доставка;
 - Срокове за доставка - поради натовареността на куриерите, очаквай удължени срокове на доставка;
 - Ако бързаш, препоръчваме опцията взимане на място, НО изчакай потвърждение, че поръчката ти е подготвена, преди да дойдеш да я вземеш в магазина.


 По-подробно:


 1️⃣ Поръчките, получени в рамките на Черната седмица, ще бъдат (по възможност) ОБЕДИНЯВАНИ. Това значи, че ако направиш няколко поръчки в един ден, ние ще ги слеем впоследствие и ще ги изпратим заедно, за да получиш безплатна доставка (за  поръчки над 50 лв.), както и за някои други изненади, които предстои да разкрием. С други думи можеш да издебнеш най-добрите сделки максимално бързо, а след това да допоръчаш още неща, ако решиш. В случай че предвиждаш няколко поръчки в два или няколко последователни дни, моля, отбележи в полето с коментар към поръчките си, че желаеш да бъдат обединени, като включваш в коментара номерата на предишните си поръчки.


 2️⃣ По време на Черната седмица приоритет са ни най-добрите цени, а не бързината на доставка. Традиционно в този ден получаваме огромно количество поръчки, куриерските фирми са претоварени, сриват се системи и се случват куп непредвидени "приятни" изненади, така че поръчките ще бъдат изпращани постепенно с куриер в следващите няколко дни. Важи правилото, че поръчките се обработват в реда на получаването им. Това значи, че е напълно възможно твоята поръчка да се забави поне няколко дни - това е "цената" на сладките отстъпки.


 3️⃣ Поръчките с опция "взимане на място в магазина" също изискват някакво време за обработка, така че не бързай да идваш да си вземеш поръчката, ако не си получил потвърждение по мейла. Те се обработват приоритетно, но моля имай предвид, че (все още) нямаме роботи за тази работа, а стотици поръчки ще трябва да минат през ръцете ни. Също така прочети по-долу важното ковид уточнение. 

 

enlightenedВажно уточнение относно наличностите!

Офертите важат за посочения период до изчерпване на количествата. Тъй като нашите колеги няма как да обработват поръчките със скоростта, с която те пристигат при нас, е възможно някои от продуктите, намиращи се в магазина, в даден момент да се окажат вече продадени на клиенти онлайн. В този случай предимство имат поръчките, направени на сайта. Също така имай предвид, че поставяне на продукт в количката, не го запазва автоматично за теб. Продуктите се запазват чак след като си финализирал, тоест изпратил, поръчката си. Въпреки, че се стараем да актуализираме своевременно наличностите на сайта в течение на Черния петък, в някои редки случаи е възможно да поръчаш продукт, който всъщност е тотално изчерпан при нас, но това все още не е било отразено на сайта. Надяваме се, че ако това ти се случи, няма да ни се сърдиш много, все пак това са неволни пропуски, а нашата цел в никакъв случай не е да разочароваме клиентите си.

 

enlightenedВажно ковид уточнение!

Във връзка с актуалните противоепидемични мерки и препоръки в магазина няма да се допускат повече от 3-ма души едновременно. За да не се получават струпвания и да не те караме да чакаш навън, ние препоръчваме да разгледаш офертите ни на сайта и да излъчиш поръчка с "взимане на място", но в този случай, задължително изчакай да получиш уведомление по мейл, че поръчката ти е подготвена, преди да дойдеш да я вземеш. Това означава, че редът ти е дошъл и ще бъдеш обслужен бързо на място. 

 

Ако имаш някакви въпроси, не се притеснявай да ни тормозиш по телефон, мейл или във фейсбук. 

 

Сащо така може да следиш нашата фейсбук страница за всякаква актуална информация относно кампанията.