Количка

0 артикула
BLANC STRIPE
ULTIMATE GUARD 20 OFF
BLANC STRIPE

АКРОКАНТОЗАВЪР

-12%
Цена:30.71лв.
Каталожна цена:34.90лв.
Отстъпка:4.19лв. (12.00%)
 • Код:
  14584 - 01371
 • Тегло:
  0.330 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Акрокантозавър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Acrocanthosaurus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 24.5 х 10.5 х 15 см


Акрокантозавърът е бил с приблизително същите размери и тегло като Тиранозавърът и Гигантозавърът. Най-забележителната черта на този динозавър е издължените гръбначни прешлени. Те поддържали мускулен гребен по продължението на цялото тяло, от глава до опашката. Вероятно това образование е увеличавало чувствително физическата сила и подвижността на животното.
 

Няма наличност
Добави в желани
АКРОКАНТОЗАВЪР
АКРОКАНТОЗАВЪР

Детайлно описание

С подвижна челюст.

Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане