Количка

0 артикула
BLANC STRIPE
BLANC STRIPE
Начало ФИГУРКИ SCHLEICHДИВИ ЖИВОТНИАФРИКАНСКИ БИВОЛ - БЕБЕ

АФРИКАНСКИ БИВОЛ - БЕБЕ

Цена:11.50лв.
  • Код:
    14641
  • Тегло:
    0.026 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Африкански бивол
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Syncerus caffer
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 8 х 3 х 5 см

 

Този бивол е разпространен единствено в Африка, не се поддава на опитомяване и е особено агресивен към хората. Може да живее както в савани и поляни, така и в  гористи и блатисти местности. Зрението му не е добро, но за сметка на това има развито обоняние и слух. Особеното при този вид биволи са извитите им рога, които са по-малки при женските индивиди и съответно по-големи при мъжките.

Няма наличност
Добави в желани
АФРИКАНСКИ БИВОЛ - БЕБЕ
АФРИКАНСКИ БИВОЛ - БЕБЕ

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg