Меню
Профил
Език

КАРКАСОН СЕ ЗАВРЪЩА...

Дата: 2012-09-28

 

Да, това е вече факт :) ! 

 

След големия успех на първото издание, КАРКАСОН (CARCASSONNE) играта на 2001 година се завръща отново на българския пазар, с втория си тираж, за да зарадва многобройните си фенове. Дългото чакане си струваше - второто издание на базовата игра пристига в комплект с 3 нови разширения (4-то "Кулата", 6-то "Кралят, графът и сподвижници", както и 8-мо " Мостове, замъци, пазари") и допечатка на някои стари, естествено изцяло на български език и с традиционното немско качество на продукта (българското издание на Каркасон се отпечатва  от фирма ФАНТАСМАГОРИЯ в немска фабрика по лиценз). 

 

По този начин издателство ФАНТАСМАГОРИЯ затвори напълно* цикъла на всички издадени до момента разширения на играта и предлага на всички почитатели на тази уникална стратегия цели 8 продукта от семейството на КАРКАСОН :):):) - една базова игра и 7 разширения на български език. В момента те всички са налични за продажба онлайн и до няколко дни ще се появят и в търговската мрежа. 

 

По случай дългоочакваното събитие BigBag.bg реши да ви зарадва с цели 7 промоционални пакета на играта. 7 разширения = 7 пакета, има за всеки по нещо, открийте своя комплект и спестете пари при покупката на пакет от няколко игри. Промоцията е на принципа - колкото повече... толкова повече! Горещо препоръчваме безкомпромисният пакет номер 7, където базовата игра ви излиза практически БЕЗПЛАТНО! 

Убедете се сами (линк към фамилията продукти на КАРКАСОН - тук):

 

7 РАЗШИРЕНИЯ И ЕДНА БАЗОВА ИГРА - 7 ПРОМО ПАКЕТА  ЦЕНА: СПЕСТЯВАТЕ:
ПАКЕТ № 1 РАЗШИРЕНИЕ  4,6,8      65.00 лв              5.70 лв
ПАКЕТ № 2 РАЗШИРЕНИЕ  4,5,6,8      75.00 лв            17.60 лв
ПАКЕТ № 3 Произволни 5 бр. различни РАЗШИРЕНИЯ      95.00 лв            19.50 лв
ПАКЕТ № 4 Всичките 7 бр. различни РАЗШИРЕНИЯ    130.00 лв            28.30 лв
ПАКЕТ № 5 КАРКАСОН БАЗОВА ИГРА + РАЗШИРЕНИЕ 4,6,8      95.00 лв            17.60 лв
ПАКЕТ № 6 КАРКАСОН БАЗОВА ИГРА + РАЗШИРЕНИЕ 4,5,6,8    110.00 лв            24.50 лв
ПАКЕТ № 7 КАРКАСОН БАЗОВА ИГРА + РАЗШИРЕНИЕ 1,2,3,4,5,6,8    160.00 лв            40.20 лв

 


Наблегнали сме на формирането на множество пакети за "стари" играчи (1,2,3 и 4), които вече са закупили продукти от първия тираж и имат нужда само от новите разширения и/или някои от старите, но също така има и множество пакети (7,4,3) пригодени за стартови играчи, както и за такива, които искат да започнат само с най-новото (пакети 5 и 6) - както знаете разширенията в Каркасон могат да се комбинират свободно с базовата игра и помежду си, без оглед на поредност, а само на желан сценарий и тип на игра.

 

....и в добавка още една свързана новина:

 

На 21.10.2012 в град Есен / Германия ще се проведе и седмото поред Световно първенство по КАРКАСОН с участието на 32 държави. За първа година България излъчи свой представител след поредица от турнири на национално ниво, организирани и проведени от издателство ФАНТАСМАГОРИЯ. Националният ни шампион спечели голямата награда - спонсорирано от българските организатори участие на световните финали: 

 

НЕКА ВСИЧКИ НИЕ СТИСКАМЕ ПАЛЦИ НА ВИЛИ КАЗАКОВ... А ТОЙ ДА НИ НАКАРА ДА СЕ ГОРДЕЕМ!  

 

Вили ще остане в историята като първият български национален шампион (вече е увековечен на гърба на кутията на новата базова игра), а защо не и много повече :) ... Бъдещето ще покаже! Догодина игрите от световната лига продължават, следете страницата на Фантасмагория във фейсбук за най-актуална информация относно бъдещи турнири. Всеки може да участва, не се притеснявайте да се пробвате, всички играчи са най-вече ентусиасти, а не истински професионалисти :) ! До пролетта време има - купувайте играта и се забавлявайте, тренирайте и се нахъсвайте.... Всеки турнир е едно огромно удоволствие! ОЧАКВАМЕ ВИ!

 

 

* изключение прави 7-мо разширение "Катапултът", което не се предвижда за издаване на български език, поради концептуално различния характер на игра с него.

 

 

Най-нови

Най-продавани

Начини на плащане